Digipoli: Online hulp bij problemen door alcohol en drugs

Door het gebruik van alcohol, cannabis of drugs, maar ook door gokken, gamen en/of seks kun je de grip op je leven kwijtraken. Je kunt de controle weer terugkrijgen. Met Jellinek Digitaal kan dat waar en wanneer jou het beste uitkomt. Deze digipoli biedt online hulp bij problemen door alcohol en drugsgebruik. De behandeling is volledig online. Zo sluit de behandeling goed aan bij jouw leven.

Online behandeling bij Jellinek Digitaal

De behandeling bij Jellinek Digitaal bestaat uit twee onderdelen: je hebt contact met je behandelaar via beeldbellen, en je volgt zelf online modules in een online omgeving.

Jellinek is al ruim 100 jaar de expert op het gebied van problemen met alcohol, drugs, en gedrag zoals gokken, gamen en seks. Jaarlijks worden er duizenden mensen met een verslaving door Jellinek geholpen. Jij bent dus niet de enige die last heeft van een verslavingsprobleem. We hebben dan ook alle kennis en ervaring in huis om jou te helpen.

Cognitieve Gedragstherapie

Bij Jellinek Digitaal, de digipoli voor online hulp bij problemen door alcohol en drugsgebruik, krijg je cognitieve gedragstherapie (CGT). Dit is een van de effectiefste behandelingen voor problemen met alcohol, cannabis, andere drugs, gokken, gamen of seks. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit veelvuldig aangetoond.

Bij cognitieve gedragstherapie ga je samen met je behandelaar aan de slag om je gedachten en je gedrag te veranderen. Je bent hier actief mee bezig, niet alleen tijdens de behandelafspraken, maar juist ook in je dagelijks leven. De behandeling is praktisch en persoonlijk. Je krijgt gericht feedback van je behandelaar, en je brengt de vaardigheden meteen in de praktijk. Meld je aan en krijg weer grip op je gebruik.